EuroParking Alicante
Ctra. N-338 — Polígono 3-45
38°17’19.0″N 0°32’57.0″W

(+34) 965 040 315
info@europarkingalicante.com

Contact

Naam

Email

Telefoon

Bericht

Routebeschrijving

EuroParking Alicante is gesitueerd naast het vliegveld van Alicante. Op deze pagina kunt u routebeschrijvingen vinden komende vanaf verschillende wegen, plus een schematisch overzicht waar we ons bevinden. Klik hier voor een exacte routebeschrijving!

Komende vanaf de N-332

Wanneer u de N-332 neemt, komende vanuit Alicante, El Altet of Santa Pola, neemt u de hoofdweg van de luchthaven van Alicante (N-338) en vervolgens bevinden we ons ruim 500 meter vóór de nieuwe grote rotonde aan de rechterkant, vóór de ingang van de luchthaven, en tevens 150 meter vóór het benzinestation Galp gelegen. Hier ziet u rechts OP onze parking tevens een groot bord met de tekst AQUA CARS staan.

Komende vanaf de tolweg A-7

Wanneer u de A7 tolweg neemt, komende vanuit Murcia, Alicante of Valencia, bevinden we ons voor de luchthaven, maar in de tegenovergestelde richting, wat het noodzakelijk maakt om een U-bocht te maken. Om bij EuroParking Alicante te geraken moet u de N-338 nemen alwaar u 3 keer rechts afslaat naar El Altet, vervolgens een U-bocht maakt bij het Repsol benzinestation, om vervolgens weer de aanwijzingen “Aeropuerto” te volgen waardoor u terugkeert naar Alicante airport. Deze zal u leiden naar het parkeerterrein alsof u vanaf de N-332 kwam. Vervolgens bevinden we ons ruim 500 meter vóór de nieuwe grote rotonde aan de rechterkant, vóór de ingang van de luchthaven, en tevens 150 meter vóór het benzinestation Galp . Hier rechts ziet u OP onze parking tevens een groot bord met de tekst AQUA CARS staan.

Parking ingang

We zijn 150 meter VÓÓR het Galp benzinestation aan de rechterkant gevestigd. U kunt hier klikken om doorgeleid te worden naar Google Maps, waar u de kaart meer gedetailleerd kunt zien, maar ook gedetailleerde routebeschrijvingen kunt printen. De link zal geopend worden in een nieuw venster, dus u hoeft onze website niet te verlaten.