Welke parking diensten biedt u aan?

Wij bieden een professionele Meet and Greet / Shuttle luchthaven parking service op Alicante Airport.

Is het nodig om op weg naar de luchthaven van Alicante contact met u op te nemen?

Op weg naar de luchthaven verzoeken wij u, als u Meet & Greet hebt geboekt, 10 minuten voor aankomst Alicante Airport telefonisch contact met ons op te nemen. Als u onze shuttle service hebt geboekt kunt u rechtstreeks naar onze parking rijden.

Hoe kan ik medewerkers van Europarking herkennen op het vliegveld?

Al onze chauffeurs dragen Europarking jassen en overhemden en zijn gemakkelijk herkenbaar. Als u het niet vertrouwt, bel dan ons mobiele telefoonnummer om verder af te spreken.

Zijn uw medewerkers volledig gedekt door de verzekering om mijn auto te rijden?

Onze medewerkers zijn volledig verzekerd voor ongevallen tijdens het besturen van uw auto.Wij zijn verzekerd bij Allianz seguros voor alle ongevallen tijdens het verplaatsen van uw auto op onze parking op Alicante. Bij een Meet & Greet arrangement bent u verplicht om een all risk verzekering af te sluiten.

Hoe ver bent u met uw parking van de luchthaven terminal verwijderd?

Onze parking is met de auto 2 minuten van de luchthaven van Alicante verwijderd.

Hoe veilig staat mijn auto bij Europarking?

Veiligheid van uw auto is van het grootste belang. Uw voertuig is in onze grootste zorg. Onze parking wordt 24/7 bemand. We hebben CCTV-camera’s en hoge hekken. ‘s Nachts is er een nachtwaker met een hond aanwezig.

Hoe wordt de prijs berekend?

Vooraf geboekte parkeermogelijkheid wordt berekend per dag, zelfs als u een deel van die dag niet gebruikt. Alle getoonde prijzen zijn in Euro’s op onze prijslijst. U kunt een prijsopgave krijgen door het invullen van de vakken op de startpagina inclusief alle relevante belastingen en creditcard kosten.

Moet ik van tevoren reserveren voor de Meet and Greet Parking Service?

Om een parkeerplaats te garanderen is het raadzaam om minimaal 24 uur van tevoren te reserveren. Last minute boekingen zullen worden geaccepteerd, maar we kunnen dan niet onze beste service garanderen.

Wat gebeurt er nadat ik mijn boeking heb gemaakt?

U ziet een bevestiging op het scherm en we zullen ook een bevestigingsmail met inbegrip van uw unieke boekingsnummer en instructies sturen.

Hoe weet u wanneer mijn vlucht op tijd aankomt?

Wij houden voortdurend de aankomsttijden van alle vluchten in de gaten. Wij zijn ons dus bewust van de juiste tijd van uw aankomst.

Hoe lang duurt het om mijn auto bij het vliegveld te ontvangen?

Wij streven ernaar om uw voertuig, nadat u telefonisch contact met ons hebt opgenomen, binnen 5-10 minuten bij de vertrekhal af te leveren. Afhankelijk van de plaatselijke verkeerssituatie, eventuele vertragingen waardoor later vele vluchten tegelijkertijd in 1 keer arriveren of operationele kwesties op de luchthaven kan een vertraging opleveren.

Wat als mijn vlucht vertraagd is of wordt omgeleid?

Als u er tijdig van op de hoogte wordt gesteld, verzoeken wij u zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Eventuele directe vertragingen of annuleringen van vluchten houden wij zelf ook in de gaten.Wij zijn altijd, door onze 24/7 service in de gelegenheid om uw auto bij het vliegveld af te leveren.

Hoe kan ik een reservering boeken?

Ga naar “reserveringen” op onze website en vul het formulier in. U kiest uw eigen gebruikersnaam en wachtwoord. Als u al eerder een account bij ons hebt aangemaakt, gebruik dan de gebruikersnaam en het wachtwoord die we u al eerder aan hebben toegestuurd.

Wordt mijn auto, voor aflevering, afgespoeld?

Ja, dit is een extra service geworden! Voor slechts 5€ spuiten we en zemen we uw auto af. Als u graag een volledige wasprogramma wilt, laat het ons tijdens de boeking weten. De prijs voor alleen van buiten schoonmaken is 30 €. De volledige prijs voor binnen en buiten schoonmaken is 70 €. ALLEEN van binnen reinigen van de auto: 40€.

Kunnen jullie tijdens mijn afwezigheid mijn banden en accu controleren?

Ja, dat kunnen we doen. Wij geven uw auto terug met een juiste bandenspanning of een gecheckte batterij voor een extra tarief van 2,50€ per gecontroleerd item.

Kunnen jullie ook APK/ITV diensten en controle diensten voor mijn auto regelen?

Wij bieden APK / ITV-diensten voor onze klanten. U kunt deze boeken op onze website tijdens het parkeren boekingsproces. Wij doen ook alle reparaties aan uw auto. We hebben een volledige reparatie workshop bij onze parking. Alle prijzen staan vermeld op onze prijslijst.

Hoeveel tijd ben ik kwijt om mijn auto bij de vertrekhal af te leveren of op te halen?

Niet meer dan 10 minuten (afhankelijk van het plaatselijk verkeersaanbod en in gevallen wanneer vele vluchten op het zelfde tijdstip aankomen zodat wij een grote piek van aankomsten moeten verwerken. Wij bieden dan meestal slechts nog shuttlebusvervoer aan van en naar onze parking).

Kan ik nog een reservering maken zonder mijn vluchtnummer / kentekenbewijs / vluchttijden, etc?

Ja, dat is mogelijk. U kunt in de vakjes “xxx” of iets dergelijks invullen.

Kan ik een camper, bestelwagen, aanhanger / caravan of motor bij jullie parkeren?

U kunt al deze voertuigen bij ons parkeren. U kunt op het reserveringsformulier aangeven met welk voertuig u komt. Een motor heeft een speciaal tarief, neem dan contact met ons op via de chat of email.

Kan ik mijn auto ook overdekt parkeren en hoe kan ik deze bestellen?

Wij bieden overdekt parkeren in onze speciale overdekte parkeergarage. U kunt dit boeken op onze website. De prijzen staan vermeld in de kolom “Indoor”.

Hoe kan ik betalen?

  • U kunt cash of met creditcard betalen bij onze medewerkers op de parking of bij afleveren van de auto.
  • U kunt een overschrijving maken op onze bankrekening.
  • U kunt betalen met PayPal tijdens de boekingsprocedure.

Kan ook een vriend of familielid mijn auto ophalen of afleveren?

Geen probleem. U geeft het ID nummer per email aan ons door en de betreffende persoon dient zich te identificeren bij het ophalen van uw auto.

Moet ik vooraf reserveren of kan ik ook onverwachts naar de parking komen?

Maak uw boeking altijd bij voorkeur ten minste 24 uur van tevoren, zodat we onze planning kunnen maken. Onze professionele medewerkers zullen vragen naar uw boekingsbevestiging om toegang te geven op onze parking.

Wat maakt jullie parking verschillend t.o.v. een officiële luchthaven parking?

Onze private parking is veilig (bewaakt 24/7) en veel goedkoper (60-70% minder ) en u kunt uw ruimte garanderen door te boeken op voorhand en dat is niet het geval bij het officiële AENA parkeerterrein.

Wanneer ontvang ik de boekingsbevestiging?

Als u de boeking bevestigt door middel van de knop “Bevestiging boeking” aan te klikken, ontvangt u automatisch binnen een paar minuten een boekingsbevestiging/ voucher per e-mail. De e-mail zal een boekingsbevestiging bevatten met alle relevante informatie, zoals adres parking, telefoonnummer, routebeschrijving, algemene voorwaarden, gps coördinaten etc.

Wat te doen als ik geen boekingsbevestiging ontvang?

Daar kunnen een aantal redenen voor zijn:

  • U hebt een onjuist e-mailadres aan ons doorgegeven. U kunt dat controleren en wijzigen door in te loggen op uw account. Als alternatief kunt u contact met ons opnemen en kunnen wij uw contactgegevens wijzigen.
  • De e-mail kan door spamfilters worden geblokkeerd. Controleer uw spam/ junk map en instellingen.
  • De boeking is niet door u bevestigd. Maak de boeking opnieuw en klik de knop “Bevestiging boeking” aan.

Hoe kan ik mijn account gebruiken?

Zodra u een eerste boeking maakt, wordt er ook een account met gebruikersnaam en wachtwoord aangemaakt. U ontvangt daarvan een e-mail bevestiging .Dit maakt het eenvoudiger om in de toekomst boekingen te maken. Het bespaart u tijd, want de gegevens worden bij een volgende boeking automatisch ingevuld. U kunt een boeking zelf makkelijker wijzigen of annuleren. U kunt altijd de gegevens achteraf nog even nakijken.

Tenslotte kunt altijd nog per chat of e-mail contact met onze medewerkers opnemen.

Hoe kan ik wijzigingen aanbrengen in mijn boeking?

Meld u aan met uw gebruikersnaam en wachtwoord dat u per e-mail hebt ontvangen. Hiermee kunt u gegevens wijzigen zoals:

  • de data en tijden van uw reservering(en).
  • wijzigen type parking. Bijvoorbeeld: als u hebt besloten dat u wilt parkeren van een overdekte parkeerplaats naar een buiten parkeerplaats of vice versa of van Shuttle service naar Meet & Greet service etc.

Vanuit uw account kunt u, nadat u een wijziging hebt aangebracht klikken op “gewijzigde boekingsbevestiging” als u een bijgewerkte versie wil ontvangen. U kunt zelf in het systeem geen wijzigingen meer doorgeven 2 uur voor aanvang van de parkeertijd.

Wijzigen van uw boeking kan de prijs van parkeren en/of diensten verhogen of verlagen. Dat zal automatisch worden bijgewerkt wanneer de nieuwe informatie wordt bevestigd. Dat kan leiden tot bijbetaling of teruggave als er al betaald is. Is er vooraf niet betaald, zal de prijs gewoon wijzigen van het verschuldigde bedrag en kunt u het volledige bedrag betalen aan één van onze medewerkers op de parking.

Bepaalde informatie kan niet worden gewijzigd via uw account, zoals auto-registratiegegevens en gebruikersnaam. U kunt ons dan een e-mail of chat sturen om de gegevens in het systeem te wijzigen.

Hoe annuleer ik mijn boeking?

U kunt via uw account zelf annuleren of stuur ons een e-mail met uw naam of boekingsnummer. Het is gratis!

Waar is de parkeerplaats en hoe kom ik daar?

Ga naar het tabblad “locatie” op onze website en daar vindt u een kaart met de routebeschrijving. U kunt ons ook vinden op google.maps.com. Type “Europarking Alicante” in en u krijgt de aanwijzingen meteen.

Hoe kom ik van en naar de luchthaven?

Transfer-service is afhankelijk van de gereserveerde parkeeroptie:

  • Shuttle transfer van en naar de luchthaven – dit is inbegrepen in de (standaard) prijs.
  • Meet & Greet service op de luchthaven (valet parking) – dit is inbegrepen in de prijs zo lang als u kiest voor de optie “Meet & Greet”.

Let op: De pendelbus is normaal bij de prijs inbegrepen. Bij overschrijding van meer dan 12 retourshuttles rekenen wij 16,50 € toeslag per retourshuttle. Deze prijs zal automatisch berekend worden wanneer u uw transferoptie op het boekingsformulier kiest. De 12 retour Meet & Greet’s zijn opgenomen in de jaarlijkse prijs van 350 €. In het geval u meer M&G’s diensten nodig heeft zullen de extra kosten 20,00€ per M&G zijn.

Wat houdt een pendeldienst precies in!

U gaat rechtstreeks naar de parkeerplaats, laat uw auto achter en vervolgens brengt de shuttlebus u naar het vliegveld. Er is geen busschema. De pendelbus rijdt ‘op verzoek’, U dient uw reservering voucher bij u te houden voor de terugkeer, zodat u de chauffeur van de shuttlebus na uw aankomst kunt bellen. Geef u ons een seintje zodra u uw bagage hebt verzameld zodat de shuttlebus naar u toekomt om u op te halen bij de vertrekhal.

Wat houdt een Meet & Greet service precies in?

Meet & Greet service wordt steeds populairder voor klanten die efficiënt en zonder tijdverlies hun voertuig bij de vertrekhal achter laten en ons de auto naar onze parking laten rijden. Deze transferservice houdt in dat wij uitsluitend aan de vertrekhal aanwezig zijn om u voertuig aan te nemen. Wij verwachten van u een telefoontje 10-15 minuten voor uw aankomst bij de vertrekhal, zodat wij van onze parking vertrekken om u te ontmoeten op de luchthaven om uw auto aan te nemen en naar onze parking te rijden. Op de terugweg bij uw aankomst op de luchthaven van Alicante dient u wederom een telefoontje te doen naar onze parking op het moment dat u uw bagage hebt opgepikt zodat wij uw auto bij de vertrekhal aan u kunnen overdragen. U vindt het telefoonnummer van de parking met de details van uw reservering op de bevestiging die u per e-mail wordt verzonden.

Waar is uw meeting point op de luchthaven van Alicante betreffende uw Meet & Greet diensten?

Aan het einde van de middelste (parkeerplaats) rijbaan tegenover de vertrekhal (“Salidas”) van de luchthaven van Alicante. Wij zullen dan uw auto daar van u aan nemen en zullen de auto in onze Europarking Alicante Airport parking parkeren. Als u bent aangekomen na uw reis zullen wij weer uw auto terugbrengen op dezelfde plaats.

Kan ik een parkeerplaats reserveren voor enkele weken / maanden?

U kunt van 1 dag of gedeelte van een dag tot 1 jaar reserveren!

Hoe weet ik of het parkeerpersoneel mijn taal zal spreken?

Wij spreken Nederlands, Duits, Engels en Spaans.

Kan ik slechts 1 aankomst- of vertrekdatum /tijd in de lange termijnpagina invoeren?

Ja dat kan, maar u kunt ook meerdere gegevens tegelijk invoeren. Na het invullen van een datum en tijd, moet u eerst op de bevestigingsknop drukken. Dan kunt u steeds weer een nieuwe datum en tijd etc etc.invoeren.

Kunnen mijn inloggegevens voor in te loggen op de lange termijnpagina veranderd worden?

De gebruikersnaam en het boekingsnummer voor een ondertekend contract kunnen niet gewijzigd worden Het wachtwoord kan wel worden gewijzigd.

Is een contractnummer hetzelfde als een boekingsnummer?

Nee, dat is niet hetzelfde. Een contract is een sleutelcontractnummer voor onze administratie. Een boekings(referentie)nummer is gekoppeld aan een contract en wordt gebruikt om in te loggen op uw account. Een boekingsnummer verandert steeds wanneer een contract wordt verlengd na 1 jaar.